Președinte al Sindicatului TESA din Spitalul Județean de Urgență Slatina

Membru al Consiliului de Coordonare în cadrul Federației „Solidaritatea Sanitară” din România

Foto

Vizualizări profil

642

Contribuție

Este alături de federație din anul 2012, când Sindicatul TESA din Spitalul Județean de Urgență Slatina, pe care îl conduce în calitate de președinte, s-a afiliat la FSSR. Fidelitatea față de federație este una dintre formele de sprijin pe care le-a dovedit de-a lungul timpului.     Participă la acțiunile FSSR și se implică activ în rezolvarea problemelor membrilor de sindicat pe care-i reprezintă.

0 0 voturi
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Prin intermediul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS) dorim să construim cadrul general de recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor reprezentanților angajaților din sănătate. Deoarece putem să evaluăm calitatea activității desfășurate doar pentru persoanele care fac parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitară în această pagină este vorba, deocamdată, despre liderii Solidarității Sanitare.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Vă invităm să accesați și Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății (COPS.ro), alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate.

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România