Președinte al Sindicatului Liber Solidaritatea Sanitară

Vicepreședinte Departament TESA în cadrul Federației „Solidaritatea Sanitară” din România

Foto

Vizualizări profil

1009

Contribuție

S-a alăturat Comunității „Solidaritatea Sanitară” în anul 2012.

Bună pregătire în domeniul Resurselor Umane și Juridic, fiind unul dintre membrii CELMS.

Andrieș Vasile are un simț dezvoltat pentru elementele care generează calitatea vieții cotidiene, având de fiecare dată recomandări bune pentru cei dornici să-și refacă energia necesară activității sindicale. Este un bun animator al activităților de socializare.

5 1 vot
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Prin intermediul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS) dorim să construim cadrul general de recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor reprezentanților angajaților din sănătate. Deoarece putem să evaluăm calitatea activității desfășurate doar pentru persoanele care fac parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitară în această pagină este vorba, deocamdată, despre liderii Solidarității Sanitare.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Vă invităm să accesați și Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății (COPS.ro), alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate.

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România