Președinte al Sindicatului Solidaritatea Sanitară Tulcea

Consilier federal Departamentul Asistente Medicale în cadrul Federației „Solidaritatea Sanitară” din România

Foto

Vizualizări profil

965

Contribuție

Este membră a Comunității „Solidaritatea Sanitară” începând cu anul 2015, conducând unul dintre sindicatele membre ale FSSR aflat în plină dezvoltare. Începând cu anul 2020 deține calitatea de Consilier federal în cadrul FSSR. Conduce cu succes Sindicatul „Solidaritatea Sanitară” Tulcea.

A dovedit corectitudine în raport cu federația, empatie și răbdare față de membri, perseverență și implicare în activitățile sindicale.

0 0 voturi
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Prin intermediul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS) dorim să construim cadrul general de recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor reprezentanților angajaților din sănătate. Deoarece putem să evaluăm calitatea activității desfășurate doar pentru persoanele care fac parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitară în această pagină este vorba, deocamdată, despre liderii Solidarității Sanitare.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Vă invităm să accesați și Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății (COPS.ro), alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate.

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România