Președinte al Sindicatului Democratic Dr. Ioan Cantacuzino

Prim-Vicepreședinte în cadrul Federației „Solidaritatea Sanitară” din România

Foto

Vizualizări profil

728

Contribuție

S-a alăturat Federației „Solidaritatea Sanitară” în anul 2015. Începând cu anul 2016 este coordonatorul Departamentului Medicilor, deținând inițial funcția de Vicepreședinte și în prezent pe cea de Prim-Vicepreședinte.

Este una dintre cele 3 persoane care au participat la desfășurarea „protestului medicilor care refuză gărzile suplimentare” din perioada iulie-august 2016, acțiune care a constituit de fapt o adevărată „revoluție” în privința modului în care sunt tratați medicii din sectorul public de sănătate. A participat la majoritatea negocierilor din toamna anului 2017, alături de managerul FSSR, purtate cu Guvernul României, în cadrul cărora organizația a reușit reducerea programului de lucru al medicilor de la 48 ore/săptămână (așa cum era în forma inițială a Legii nr. 153/2017) la 35 ore/săptămână.

A promovat, în mod eficient, imaginea reușitelor FSSR în rândul medicilor.

Are darul de a așeza în cuvinte dorințele, suferințele și emoțiile semenilor, prin acest fapt mobilizându-i deseori la poziționări și acțiune. Mai mult decât atât, are simțul social, care-l ghidează în identificarea și susținerea soluțiilor menite să genereze echitate.

0 0 voturi
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Prin intermediul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS) dorim să construim cadrul general de recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor reprezentanților angajaților din sănătate. Deoarece putem să evaluăm calitatea activității desfășurate doar pentru persoanele care fac parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitară în această pagină este vorba, deocamdată, despre liderii Solidarității Sanitare.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Vă invităm să accesați și Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății (COPS.ro), alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate.

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România