Foto

Vizualizări profil

1238

Contribuție

Alături de federație din anul 2009, cu o întrerupere în perioada de creștere a copilului.

Ciobanu Georgiana (cunoscută inițial în echipă ca Ilcu) are cea mai mare vechime în colectivul experților CCDSS/FSSR din cadrul personalului angajat, desfășurându-și activitatea mai întâi pe proiecte și, din 2016, pentru activitățile curente ale FSSR. A fost recrutată încă de pe băncile facultății, remarcându-se prin dorința de a participa în mod voluntar la cercetările care se desfășurau în acea perioadă. A fost nevoită să se adapteze atât la ceea ce înseamnă a munci, cât și la un colectiv care se afla în plin proces de conformare la rigorile muncii pe proiecte, suportând stresul specific. A dovedit fidelitate față de organizație, implicându-se activ în viața ei. Are bune capacități de socializare, preocupându-se de integrarea noilor veniți în atmosfera și regulile FSSR.

A desfășurat mai întâi activități administrative realizate prin implementarea proiectelor cofinanțate din fonduri europene. Apoi a desfășurat activități specifice de cercetare sociologică în cadrul unora dintre proiecte. După care, a continuat participarea la activitățile de cercetare, adăugând pe cele de comunicare și de relaționare cu liderii sindicali ai organizației. A reușit să își creeze un parcurs profesional în cadrul organizației, de-a lungul timpului fiind formatoarea birocratică și responsabilă cu introducerea în cultura organizațională și profesională a federației pe colegii nou veniți. A reușit să se integreze în circuitul de comunicare al organizație, sprijinind procesul informațional, fiind totodată implicată în activități internaționale de reprezentare a intereselor FSSR.

4.4 5 voturi
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Prin intermediul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS) dorim să construim cadrul general de recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor reprezentanților angajaților din sănătate. Deoarece putem să evaluăm calitatea activității desfășurate doar pentru persoanele care fac parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitară în această pagină este vorba, deocamdată, despre liderii Solidarității Sanitare.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Vă invităm să accesați și Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății (COPS.ro), alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate.

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România