Vicepreședinte Departament Asistente Medicale în cadrul Federației „Solidaritatea Sanitară” din România

Foto

Vizualizări profil

1759

Contribuție

Face parte din Comunitatea „Solidaritatea Sanitară” încă din anul 2011. În perioada 2016-2020 a deținut funcția de Consilier federal în cadrul Departamentului Asistente Medicale, iar începând cu anul 2020 este Vicepreședinte, activând în cadrul aceluiași departament.
Chiar dacă are un comportament discret în evidențierea reușitelor și contribuțiilor personale (contrastând cu câteva persoane aflate în tabăra opusă), este relevant faptul că participă activ, alături de domnul Radu Vasile, la conducerea celui mai mare sindicat (la ora actuală) al FSSR. Conduce în mod direct o grupă sindicală mare, reușitele în materie de drepturi ale membrilor de sindicat constituind un nivel maxim de referință pentru toate sindicatele FSSR.

Demn de evidențiat este faptul că face parte din categoria liderilor care au capacitate și dorință de muncă, știind cum și îndeplinind cea mai mare parte a activităților specifice unui sindicat.

Este o susținătoare a mentalității și valorilor FSSR, sprijinind conducerea organizației.

4.4 10 voturi
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Prin intermediul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS) dorim să construim cadrul general de recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor reprezentanților angajaților din sănătate. Deoarece putem să evaluăm calitatea activității desfășurate doar pentru persoanele care fac parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitară în această pagină este vorba, deocamdată, despre liderii Solidarității Sanitare.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Vă invităm să accesați și Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății (COPS.ro), alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate.

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România