Președinte al Sindicatului Solidaritatea Sanitară Prahova

Vicepreședinte Departament Asistente Medicale în cadrul Federației „Solidaritatea Sanitară” din România

Foto

Vizualizări profil

758

Contribuție

Este alături de FSSR începând cu anul 2005 și până în prezent.

Poartă cu demnitate și succes povara unuia din cele mai mari sindicate ale FSSR. De-a lungul celor 17 ani de acțiune alături de federație, a îndeplinit mai multe funcții, actualmente ocupând-o pe cea de Vicepreședinte, în cadrul Departamentului Asistente Medicale.

A făcut față cu succes activității de membră a unui proiect pe fonduri structurale implementat de FSSR, beneficiind atât de formarea specifică, cât și de experiența unei activități extrem de riguroase.

De asemenea, a înfruntat diferitele provocări ale activității sindicale, bucurându-se de un nivel semnificativ de reușită.

0 0 voturi
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Prin intermediul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS) dorim să construim cadrul general de recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor reprezentanților angajaților din sănătate. Deoarece putem să evaluăm calitatea activității desfășurate doar pentru persoanele care fac parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitară în această pagină este vorba, deocamdată, despre liderii Solidarității Sanitare.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Vă invităm să accesați și Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății (COPS.ro), alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate.

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România