Președinte al Sindicatului Solidaritatea Sanitară Sibiu

Membru al Consiliului de Coordonare în cadrul Federației „Solidaritatea Sanitară” din România

Foto

Vizualizări profil

1158

Contribuție

S-a alăturat Comunității „Solidaritatea Sanitară” în anul 2018, fiind liderul Sindicatului „Solidaritatea Sanitară” Sibiu, sindicat pe care l-a înființat și dezvoltat. A promovat valorile federației și a participat la acțiunile acesteia. Conform descrierii personale, dovedește perseverență, răbdare, încredere, capacitate de adaptare și de negociere.

Are o bună capacitate de înțelegere, evidențiindu-se cu rezultatele obținute în interpretarea prevederilor CCM la nivel de sector.

0 0 voturi
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Prin intermediul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS) dorim să construim cadrul general de recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor reprezentanților angajaților din sănătate. Deoarece putem să evaluăm calitatea activității desfășurate doar pentru persoanele care fac parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitară în această pagină este vorba, deocamdată, despre liderii Solidarității Sanitare.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Vă invităm să accesați și Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății (COPS.ro), alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate.

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România