Președinte al Sindicatului Demoocratic al Medicilor din Giurgiu

Membru al Consiliului de Coordonare în cadrul Federației „Solidaritatea Sanitară” din România

Foto

Vizualizări profil

660

Contribuție

S-a alăturat FSSR din anul 2021, având calitatea de președinte al Sindicatului Democratic al Medicilor Giurgiu „Solidaritatea Sanitară”. Este o tânără speranță a FSSR. A mobilizat un număr semnificativ de medici tineri în sindicatul pe care-l coordonează. Dovedește integritate, capacitate de comunicare, viziune, deținând și competențe de management sanitar.

5 1 vot
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Prin intermediul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS) dorim să construim cadrul general de recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor reprezentanților angajaților din sănătate. Deoarece putem să evaluăm calitatea activității desfășurate doar pentru persoanele care fac parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitară în această pagină este vorba, deocamdată, despre liderii Solidarității Sanitare.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Vă invităm să accesați și Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății (COPS.ro), alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate.

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România