Președinte al Sindicatului Solidaritatea Sanitară din S.C.U.C. Gr. Alexandrescu București

Membru al Consiliului de Coordonare în cadrul Federației „Solidaritatea Sanitară” din România

Foto

Vizualizări profil

742

Contribuție

Dr. Negoițescu Felix este alături de FSSR din anul 2018, când sindicatul pe care îl conduce în calitate de președinte, Sindicatul „Solidaritatea Sanitară” din SCUC  Gr. Alexandrescu București, s-a afiliat la federație. Împărțit continuu între mulțimea responsabilităților profesiei de bază și atribuțiile sindicale, dr. Negoițescu a sprijinit activitățile FSSR, participând și personal la protestele organizației, inclusiv la cele din perioada pandemiei.

0 0 voturi
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Prin intermediul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS) dorim să construim cadrul general de recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor reprezentanților angajaților din sănătate. Deoarece putem să evaluăm calitatea activității desfășurate doar pentru persoanele care fac parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitară în această pagină este vorba, deocamdată, despre liderii Solidarității Sanitare.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Vă invităm să accesați și Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății (COPS.ro), alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate.

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România