Președinte al Sindicatului Independent al Medicilor din Spitalul Județean Vaslui

Consilier federal Departament Medici în cadrul Federației „Solidaritatea Sanitară” din România

Foto

Vizualizări profil

826

Contribuție

Alături de FSSR începând cu anul 2016. Deține, tot începând cu acel an, funcția de Secretar/Consilier federal.

Implicată în problemele privind departamentul de medici. În cadrul activității, a dovedit voință și putere de muncă. La nivelul sindicatului, a manifestat dorința de a forma o echipă de lideri și de a o dezvolta.

3.5 2 voturi
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Prin intermediul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS) dorim să construim cadrul general de recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor reprezentanților angajaților din sănătate. Deoarece putem să evaluăm calitatea activității desfășurate doar pentru persoanele care fac parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitară în această pagină este vorba, deocamdată, despre liderii Solidarității Sanitare.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Vă invităm să accesați și Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății (COPS.ro), alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate.

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România