Consilier federal Departament Medici în cadrul Federației „Solidaritatea Sanitară” din România

Foto

Vizualizări profil

813

Contribuție

Doamna Dr. Padurariu Ramona a fost alături de Federația “Solidaritatea Sanitară” din România la acțiunile realizate pentru categoria profesională a medicilor, fiind un membru important al Departamentului Medici din cadrul FSSR.

Împărtășește cu succes spiritul „Solidarității Sanitare” și acționează în conformitate cu standardele comunității, înțelegând faptul că interesele categoriei profesionale din care face parte, respectiv cea a medicilor, reprezintă sacrificii și o muncă asiduă.

4 2 voturi
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Prin intermediul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS) dorim să construim cadrul general de recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor reprezentanților angajaților din sănătate. Deoarece putem să evaluăm calitatea activității desfășurate doar pentru persoanele care fac parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitară în această pagină este vorba, deocamdată, despre liderii Solidarității Sanitare.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Vă invităm să accesați și Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății (COPS.ro), alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate.

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România