Foto

Vizualizări profil

1238

Contribuție

Este alături de FSSR din anul 2012. Începând cu anul 2016 a îndeplinit funcția de Secretar/Consilier federal, iar din anul 2020 pe cea de Vicepreședinte în cadrul Departamentului Medici.

A avut o contribuție semnificativă la creșterea numărului de medici afiliați la sindicatele membre ale FSRR și la abordarea problemelor specifice medicilor, inclusiv în cadrul unor negocieri și factori de decizie.

3.4 5 voturi
Evaluare contribuție
guest
1 Mesaj
Cele mai votate
Noi Vechi
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele
Moldovan Flaviu Mircea

Felicitări !

Info proiect

Prin intermediul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS) dorim să construim cadrul general de recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor reprezentanților angajaților din sănătate. Deoarece putem să evaluăm calitatea activității desfășurate doar pentru persoanele care fac parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitară în această pagină este vorba, deocamdată, despre liderii Solidarității Sanitare.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Vă invităm să accesați și Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății (COPS.ro), alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate.

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România