Vicepreședinte Departament Medici în cadrul Federației „Solidaritatea Sanitară” din România

Foto

Vizualizări profil

1027

Contribuție

Este alături de FSSR începând cu anul 2012. La ora actuală, deține funcția de Vicepreședinte, fiind membră a Departamentului Medici. A susținut activitatea federației prin mijloacele avute la dispoziție, participând activ la întrunirile organizației. De asemenea, a contribuit cu soluții la unele dintre problemele organizației. Reprezintă în BEX-ul FSSR unul dintre sindicatele aflate în cel mai important spital din capitală, militând constant pentru acțiunea unitară a celor trei sindicate.

5 2 voturi
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Prin intermediul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS) dorim să construim cadrul general de recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor reprezentanților angajaților din sănătate. Deoarece putem să evaluăm calitatea activității desfășurate doar pentru persoanele care fac parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitară în această pagină este vorba, deocamdată, despre liderii Solidarității Sanitare.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Vă invităm să accesați și Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății (COPS.ro), alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate.

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România