Sociolog al Sindicatului Solidaritatea Sanitară

Foto

Vizualizări profil

1173

Contribuție

Prezentă în federație începând cu anul 2010 și în perioada 2013 - 2014 și 2020 – prezent.

Studenta timidă care realiza activități de practică în cadrul federației, devenită ulterior colegă și cu ușurință prietenă, Laura a dezvoltat un atașament sincer față de FSSR, care au făcut-o să revină de fiecare dată în organizație, ca și cum nu ar fi părăsit niciodată activitățile de aici. Loială organizației, își pune tot interesul și silința în slujba bunei implementări a activităților din cadrul federației, depășindu-și zilnic limitele proprii.

A făcut parte din echipa de implementare a proiectelor pe fonduri structurale unde a căpătat experiență. O bună colegă, o coechipieră de nădejde, cu un mare potențial profesional și uman, unul dintre experții care crește în fiecare zi.

5 3 voturi
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Prin intermediul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS) dorim să construim cadrul general de recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor reprezentanților angajaților din sănătate. Deoarece putem să evaluăm calitatea activității desfășurate doar pentru persoanele care fac parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitară în această pagină este vorba, deocamdată, despre liderii Solidarității Sanitare.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Vă invităm să accesați și Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății (COPS.ro), alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate.

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România