Președinte al Sindicatului Solidaritatea Sanitară Baia Mare

Membru al Consiliului de Coordonare în cadrul Federației „Solidaritatea Sanitară” din România

Foto

Vizualizări profil

1522

Contribuție

S-a alăturat acțiunilor realizate de către FSSR din anul 2015, anul în care sindicatul pe care îl conduce în calitate de președinte, Sindicatul „Solidaritatea Sanitară” Baia Mare, s-a afiliat la FSSR. S-a străduit, pe măsură posibilităților, să facă față provocărilor specifice funcției. Combină realismul cu accente de optimism.

4 5 voturi
Evaluare contribuție
guest
2 Mesaje
Cele mai votate
Noi Vechi
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele
Gabriel Matei

Succes în continuare!

Pop Aurelia

Felicitari , Roby !
Un om serios , implicat , de încredere si loialitate !

Info proiect

Prin intermediul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS) dorim să construim cadrul general de recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor reprezentanților angajaților din sănătate. Deoarece putem să evaluăm calitatea activității desfășurate doar pentru persoanele care fac parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitară în această pagină este vorba, deocamdată, despre liderii Solidarității Sanitare.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Vă invităm să accesați și Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății (COPS.ro), alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate.

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România