Președinte al Sindicatului Solidaritatea Sanitară 2015

Membru Consiliu Coordonare în cadrul Federației „Solidaritatea Sanitară” din România

Foto

Vizualizări profil

962

Contribuție

Este alături de federație din anul 2010, când sindicatul ”Solidaritatea Sanitară 2015" Constanța, pe care îl conduce în calitate de președinte, s-a afiliat la FSSR. Persoană devotată intereselor celor pe care-i reprezintă, a acționat în mod constat și eficient pentru drepturilor membrilor de sindicat. A dovedit o bună capacitate de înțelegere a situațiilor complexe și a prevederilor legale, reușind să apere membrii de sindicat, chiar și în dramatica situație prin care aceștia au trecut în perioada pandemiei. Atentă la detaliile dezbaterilor, reușește să preia și să aplice strategiile FSSR.

2 1 vot
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Prin intermediul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS) dorim să construim cadrul general de recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor reprezentanților angajaților din sănătate. Deoarece putem să evaluăm calitatea activității desfășurate doar pentru persoanele care fac parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitară în această pagină este vorba, deocamdată, despre liderii Solidarității Sanitare.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Vă invităm să accesați și Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății (COPS.ro), alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate.

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România