Președinte al Sindicatului Solidaritatea Sanitară din Institutul Național de Sănătate Publică București

Membru al Consiliului de Coordonare în cadrul Federației „Solidaritatea Sanitară” din România

Foto

Vizualizări profil

768

Contribuție

S-a alăturat FSSR în anul 2012, când Sindicatul „Solidaritatea Sanitară” din Institutul Național de Sănătate Publică București, pe care îl conduce în calitate de președinte, s-a afiliat la FSSR. Este o persoană implicată, participând la toate acțiunile FSSR. A dovedit devotament și competență, apărând cu succes drepturile membrilor de sindicat. Are capacitatea de-a oferi sfaturi bune și de a împărtăși altora din experiența sindicală acumulată.

5 1 vot
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Prin intermediul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS) dorim să construim cadrul general de recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor reprezentanților angajaților din sănătate. Deoarece putem să evaluăm calitatea activității desfășurate doar pentru persoanele care fac parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitară în această pagină este vorba, deocamdată, despre liderii Solidarității Sanitare.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Vă invităm să accesați și Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății (COPS.ro), alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate.

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România