Consilier federal Departament Personal Nemedical (T.E.S.A) în cadrul Federației „Solidaritatea Sanitară” din România

Foto

Vizualizări profil

1807

Contribuție

S-a alăturat FSSR în 2011, odată cu afilierea sindicatului din care face parte. Începând cu anul 2020 deține funcția de Consilier federal.
Conform autoprezentării, prin activitatea desfășurată la nivel local a contribuit la recrutarea unui număr semnificativ de membri, conștientizând salariații în privința sindicalismului bazat pe dovezi, practicat de „Solidaritatea Sanitara”. A promovat imaginea și interesele FSSR. A dovedit capacitate de comunicare, putere de convingere și de negociere. Credibilitate. Promptitudine în rezolvarea situațiilor apărute. A indicat promovarea imaginii Federației „Solidaritatea Sanitară”, utilizând vechimea în domeniu, notorietatea și încrederea  pe plan local. A desfășurat o activitate susținută de recrutare membri, informare permanentă a membrilor, participare la toate activitățile desfășurate de către federație, mobilizarea membrilor la acțiunile de protest, participarea în CA, comisii de cercetare disciplinară, negocierea sporurilor. Dovedește bune cunoștințe informatice, management financiar, organizațional, management Resurse Umane, de comunicare eficientă și negociere.

Este o prezență semnificativă pentru activitatea FSSR, având un nivel relevant de experiență și o rețea socială bine dezvoltată.

4.3 8 voturi
Evaluare contribuție
guest
2 Mesaje
Vechi
Noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele
Cristina Boila

Felicitari,!

Deak Szidonia

Felicitari❤

Info proiect

Prin intermediul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS) dorim să construim cadrul general de recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor reprezentanților angajaților din sănătate. Deoarece putem să evaluăm calitatea activității desfășurate doar pentru persoanele care fac parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitară în această pagină este vorba, deocamdată, despre liderii Solidarității Sanitare.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Vă invităm să accesați și Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății (COPS.ro), alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate.

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România