Foto

Vizualizări profil

887

Contribuție

Lungu Gherghina este alături de federație din anul 2004. Prezența s-a intensificat odată cu demararea proiectelor pe fonduri structurale, din 2009 având calitatea de salariat. Din 2021 are calitatea expert contabil care furnizează servicii de specialitate către FSSR.

„Renumită” în cadrul organizației pentru capacitatea sa sintetică de a prezenta rapoartele financiare, reușește să mențină atenția participanților la consiliile federației, în ciuda complexității datelor oferite.

3 2 voturi
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Prin intermediul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS) dorim să construim cadrul general de recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor reprezentanților angajaților din sănătate. Deoarece putem să evaluăm calitatea activității desfășurate doar pentru persoanele care fac parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitară în această pagină este vorba, deocamdată, despre liderii Solidarității Sanitare.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Vă invităm să accesați și Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății (COPS.ro), alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate.

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România