Foto

Vizualizări profil

1042

Contribuție

S-a alăturat FSSR în anul 2012, desfășurându-și inițial activitatea în cadrul proiectelor pe fonduri structurale. Trecerea la acțiunile specifice federației i-a prilejuit afirmarea capacităților creative.

Datorită capacităților profesionale, la ora actuală este Șeful Departamentului IT al FSSR, desfășurând în mod personal cea mai mare parte a dezvoltărilor IT și coordonând activitățile subcontractate. A devenit rapid unul din principalii poli de inovare în domeniul IT din cadrul CCDSS/FSSR. Este unul dintre oamenii federației care pune suflet în ceea ce face, acest comportament fiind una dintre explicațiile reușitei. Fără Lungu Laurențiu, federația ar fi mult mai săracă în domeniul aplicațiilor IT și al imaginilor-simbol utilizate la diferitele evenimente, informațiile specializate ale FSSR ajungând mult mai greu la membrii de sindicat și la salariați.

5 5 voturi
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Prin intermediul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS) dorim să construim cadrul general de recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor reprezentanților angajaților din sănătate. Deoarece putem să evaluăm calitatea activității desfășurate doar pentru persoanele care fac parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitară în această pagină este vorba, deocamdată, despre liderii Solidarității Sanitare.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Vă invităm să accesați și Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății (COPS.ro), alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate.

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România