Vicepreședinte al Sindicatului Județean „Solidaritatea Sanitară” Brașov

Membru al Consiliului de Coordonare în cadrul Federației „Solidaritatea Sanitară” din România

Foto

Vizualizări profil

1434

Contribuție

Prim-vicepreședinte al unui sindicat aflat în plină dezvoltare: Sindicatul Județean „Solidaritatea Sanitară” Brașov. Este membru fondator al acestui sindicat, având o participare importantă în activitatea sindicală la nivel local, atât în recrutarea de noi membri (înființarea a încă 2 grupe sindicale), cât și implicarea în negocieri la nivelul instituțiilor publice locale. Din momentul afilierii, a participat efectiv la acțiunile organizate de federație. Perseverent, ambițios, empatic, minuțios, organizat, a dovedit dorința de a lupta pentru drepturile membrilor de sindicat. Are abilități de comunicare, este un bun ascultător, fiind totodată interesat de a învăța lucruri noi.

4.6 5 voturi
Evaluare contribuție
guest
2 Mesaje
Cele mai votate
Noi Vechi
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele
Alexandru Zob

Un profesionist adevărat

Baciu

Felicitări

Info proiect

Prin intermediul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS) dorim să construim cadrul general de recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor reprezentanților angajaților din sănătate. Deoarece putem să evaluăm calitatea activității desfășurate doar pentru persoanele care fac parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitară în această pagină este vorba, deocamdată, despre liderii Solidarității Sanitare.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Vă invităm să accesați și Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății (COPS.ro), alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate.

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România