Președinte al Sindicatului Solidaritatea Sanitară Dâmbovița

Consilier federal Departamentul Asistente Medicale în cadrul Federației „Solidaritatea Sanitară” din România

Foto

Vizualizări profil

665

Contribuție

Este alături de FSSR din anul 2010. Începând cu anul 2016 deține funcția de Secretar/Consilier federal. Este lidera Sindicatului „Solidaritatea Sanitară” Târgoviște. La nivelul organizației de bază dezvoltă o activitate semnificativă, aflată în continuă creștere.

A participat la majoritatea întâlnirilor organizației, reprezentând cu interes membrii de sindicat, precum și la o serie întreagă de acțiuni de protest.

1 1 vot
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Prin intermediul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS) dorim să construim cadrul general de recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor reprezentanților angajaților din sănătate. Deoarece putem să evaluăm calitatea activității desfășurate doar pentru persoanele care fac parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitară în această pagină este vorba, deocamdată, despre liderii Solidarității Sanitare.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Vă invităm să accesați și Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății (COPS.ro), alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate.

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România