Președinte al Sindicatului Solidaritatea Sanitară Tecuci

Consilier federal Comisia pentru egalitate de șanse în cadrul Federației „Solidaritatea Sanitară” din România

Foto

Vizualizări profil

1145

Contribuție

 

Este membră a Comunității „Solidaritatea Sanitară” din anul 2003. S-a alăturat BEX-ului FSSR în anul 2008, îndeplinind de atunci funcția de Secretar/Consilier federal, Șef Departament Egalitate de Șanse. Este lidera unui sindicat ce poate fi considerat un exemplu de bune practici în materie de solicitări și reușite sindicale.

Doamna Manole Sevastița are o atitudine proactivă, dovedind bune abilități de comunicare, creativitate, dinamism, eficiență. Transpunerea în practică/implementarea strategiilor elaborate de federație, participarea la acţiunile organizate, informarea permanentă a membrilor de sindicat cu privire la activitățile desfășurate de federație, face ca activitatea dumneaei să fie un bun exemplu de urmat. La nivel local s-a remarcat și prin reprezentarea și negocierea drepturilor şi intereselor membrilor, prin asistarea membrilor de sindicat și organizarea formelor de protest.

A dovedit dedicare față de idealurile FSSR și implicare constantă în sprijinul membrilor de sindicat. A militat de-a lungul activității pentru realizarea scopului pentru care a fost constituită federația.

5 1 vot
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Prin intermediul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS) dorim să construim cadrul general de recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor reprezentanților angajaților din sănătate. Deoarece putem să evaluăm calitatea activității desfășurate doar pentru persoanele care fac parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitară în această pagină este vorba, deocamdată, despre liderii Solidarității Sanitare.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Vă invităm să accesați și Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății (COPS.ro), alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate.

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România