Președinte al Sindicatului Solidaritatea Obregia

Membru al Consiliului de Coordonare în cadrul Federației „Solidaritatea Sanitară” din România

Foto

Vizualizări profil

1562

Contribuție

Este alături de FSSR din anul 2014, când sindicatul pe care îl conduce în calitate de președinte, Sindicatul „Solidaritatea Obregia” București, s-a afiliat la federație. Conform propriei mărturii, gestionează un sindicat mic, care se zbate să funcționeze, chiar dacă are piedici din toate direcțiile.

5 3 voturi
Evaluare contribuție
guest
2 Mesaje
Cele mai votate
Noi Vechi
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele
Stan Margareta

Multă sănătate

Dumitru George Alin

Felicitări!

Info proiect

Prin intermediul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS) dorim să construim cadrul general de recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor reprezentanților angajaților din sănătate. Deoarece putem să evaluăm calitatea activității desfășurate doar pentru persoanele care fac parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitară în această pagină este vorba, deocamdată, despre liderii Solidarității Sanitare.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Vă invităm să accesați și Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății (COPS.ro), alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate.

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România