Președinte al Sindicatului Sanitas din Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar - Arseni București

Consilier federal Departamentul Asistente Medicale în cadrul Federației „Solidaritatea Sanitară” din România

Foto

Vizualizări profil

1169

Contribuție

Face parte din Comunitatea „Solidaritatea Sanitară” începând cu anul 2014. Din 2020 deține funcția de Consilier federal. Este lidera Sindicatului Sanitas din Spitalul Bagdasar. A dovedit un nivel mare de implicare în organizația pe care o conduce, ghidând-o cu succes în momentele tulburi prin care aceasta a trecut. A reușit să închege o echipă capabilă să gestioneze sindicatul.

A participat la multe dintre acțiunile federației, chiar în contexte în care absența sa ar fi fost scuzabilă. S-a dovedit o susținătoare fidelă a acțiunilor FSSR, sprijinindu-i protestele și revendicările.

5 3 voturi
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Prin intermediul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS) dorim să construim cadrul general de recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor reprezentanților angajaților din sănătate. Deoarece putem să evaluăm calitatea activității desfășurate doar pentru persoanele care fac parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitară în această pagină este vorba, deocamdată, despre liderii Solidarității Sanitare.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Vă invităm să accesați și Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății (COPS.ro), alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate.

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România