Președinte al Sindicatului Județean Solidaritatea Sanitară Neamț

Membru Consiliul de Coordonare în cadrul Federației „Solidaritatea Sanitară” din România

Foto

Vizualizări profil

716

Contribuție

Face parte din Comunitatea „Solidaritatea Sanitară” începând cu anul 2012 și până în prezent. În perioada 2016-2020 a deținut mandatul de Secretar federal. Este liderul Sindicatului „Solidaritatea Sanitară” Neamț, o organizație cu un număr semnificativ de membri. Chiar dacă deciziile luate la nivelul sindicatului au determinat o semnificativă scădere a resurselor disponibile, se străduiește să obțină în continuare cele mai bune rezultate pentru membrii de sindicat pe care-i reprezintă.

0 0 voturi
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Prin intermediul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS) dorim să construim cadrul general de recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor reprezentanților angajaților din sănătate. Deoarece putem să evaluăm calitatea activității desfășurate doar pentru persoanele care fac parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitară în această pagină este vorba, deocamdată, despre liderii Solidarității Sanitare.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Vă invităm să accesați și Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății (COPS.ro), alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate.

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România