Președinte al Sindicatului Solidaritatea Sanitară din Spitalul Universitar de Urgență București

Vicepreședinte Departament Asistente Medicale în cadrul Federației „Solidaritatea Sanitară” din România

Foto

Vizualizări profil

1143

Contribuție

S-a alăturat Comunității „Solidaritatea Sanitară” în anul 2009, în calitate de membră a sindicatului din care face parte. Începând cu anul 2012 este membră a BEX-ului FSSR în calitate de Secretar/Consilier federal în cadrul Departamentului Asistente Medicale. Din 2020 este vicepreședinte al FSSR în cadrul aceluiași departament. A avut o implicare semnificativă în susținerea echivalării studiilor asistentelor medicale.

Odată cu preluarea funcției de președinte al Sindicatului „Solidaritatea Sanitară” din SUUB (2017) a asigurat stabilitatea acestei mari organizații sindicale și s-a implicat la dezvoltarea FSSR la nivelul Bucureștiului.

A contribuit în toată această perioadă la promovarea proiectelor, argumentațiilor și realizărilor FSSR, respectiv a valorilor și strategiei de acțiune ale acesteia. De asemenea, a contribuit la dezvoltarea organizației, reușind crearea condițiilor pentru constituirea a două  sindicate noi, și dezvoltând (prin intermediul federației) sindicatul din care face parte în alte unități. Este unul dintre liderii care, aflați în postura de-a avea membri în alte unități, a respectat strategia federației de-a dezvolta sindicate. De asemenea, s-a implicat în multe dintre acțiunile și protestele FSSR.

4.7 7 voturi
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Prin intermediul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS) dorim să construim cadrul general de recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor reprezentanților angajaților din sănătate. Deoarece putem să evaluăm calitatea activității desfășurate doar pentru persoanele care fac parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitară în această pagină este vorba, deocamdată, despre liderii Solidarității Sanitare.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Vă invităm să accesați și Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății (COPS.ro), alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate.

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România