Foto

Vizualizări profil

899

Contribuție

A avut o perioadă de colaborarea inițială cu FFSR, începând  încă cu anul 2005, în care a sprijinit sporadic conducerea federației. Activitatea integrală în cadrul FSSR începe în anul 2009, fiind dedicată la început exclusiv proiectelor pe fonduri structurale. Din anul 2016 începe activitatea pentru problemele juridice curente ale federației, consacrându-se acesteia în calitate de coordonator al departamentului juridic.

Începând cu anul 2016 s-a implicat în organizarea logistică a majorității evenimentelor organizației, dovedind o bună combinație a spiritului organizatoric cu activitatea desfășurată cu maximă responsabilitate.

Este una dintre persoanele care, atunci când este prezentă, se află cu sufletul alături de federație. Prin accentele obsesive pe care le pune asupra diferitelor activități, a contribuit la creșterea nivelului de reușită. Efectuează, în mod frecvent, sarcini ce revin altor persoane, inclusiv din alte domenii de competență.

Este marcat de dorința de a fi pe placul tuturor, încercând să le răspundă la întrebări.  A asigurat mulți ani permanența în partea finală a programelor sociale aferente diferitelor întâlniri.

Traian Palade este unul din cei doi oameni care se află (alternativ sau separat) în spatele fotografiilor de la întâlnirile cu oficialitățile, străduindu-se pentru a capta aceste imagini, în vederea unei informări adecvate a membrilor de sindicat.

4 3 voturi
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Prin intermediul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS) dorim să construim cadrul general de recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor reprezentanților angajaților din sănătate. Deoarece putem să evaluăm calitatea activității desfășurate doar pentru persoanele care fac parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitară în această pagină este vorba, deocamdată, despre liderii Solidarității Sanitare.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Vă invităm să accesați și Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății (COPS.ro), alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate.

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România