Președinte al Sindicatului Solidaritatea Sanitară Vâlcea

Vicepreședinte Departament TESA în cadrul Federației „Solidaritatea Sanitară” din România

Foto

Vizualizări profil

678

Contribuție

Este alături de FSSR din 2015, deținând calitatea de Vicepreședinte, făcând parte din nucleul dur al Departamentului Personal Nemedical/TESA. A fost implicată în toate acțiunile FSSR, aplicând cu bună-credință strategiile federației.

A dovedit o continuă preocupare pentru interesele membrilor de sindicat, indiferent de categoria profesională. A sprijinit FSSR cu toate competențe profesionale specifice specialistului în Resurse Umane.  Competentă, dar discretă în clamarea competențelor, este o prezență plăcută, comunicativă și agreabilă, participând la imaginea decenței sindicale tip „Solidaritatea Sanitară”.

A construit și duce pe umerii proprii o organizație sindicală mare, implicându-se în creșterea numărului de membri ai sindicatului și, în consecință, ai federației. Ascultă cu atenție problemele membrilor, fiind implicată în problemele cu care se confruntă aceștia.  A fost tot timpul apropiată de toți membrii de sindicat, efectuând toate cele necesare astfel încât aceștia să beneficieze de toate drepturile la nivel maxim. Nivelul mare al drepturilor de care se bucură membrii este un bun indicator al reușitei sindicale personale. Este o susținătoarea de bună credință a mentalității și valorilor federației.

Bună cunoscătoare a legislației muncii și a problemelor specifice fiecărei secții/specializări. A manifestat în mod constant o atitudine corectă față de FSSR.

3.7 3 voturi
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Prin intermediul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS) dorim să construim cadrul general de recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor reprezentanților angajaților din sănătate. Deoarece putem să evaluăm calitatea activității desfășurate doar pentru persoanele care fac parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitară în această pagină este vorba, deocamdată, despre liderii Solidarității Sanitare.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Vă invităm să accesați și Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății (COPS.ro), alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate.

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România