Vicepreședinte Compartiment Organizare și Comunicare Publică în cadrul Federației „Solidaritatea Sanitară” din România

Foto

Vizualizări profil

1120

Contribuție

Alături de FSSR din anul 2013. Pentru a putea reprezenta FSSR în relația cu CNS „Cartel Alfa”, începând cu anul 2016 a fost ales ca membru al BEX-ului, îndeplinind, cu rol delegat, și o funcție executivă: Vicepreședinte.

Gabriel Predica asigură permanența FSSR la sediul central. Fiind persoana responsabilă de „traducerea pe înțelesul membrilor” a documentelor strategice, a celor de comunicare și a acțiunilor eficiente ale federației (care înseamnă deseori rezumatul), se achită în mod strălucit de această sarcină. La el apelează cel mai des o mare parte dintre sindicate pentru diferite sarcini tehnice punctuale, ocupându-se în special de activitățile de comunicare cu sindicatele afiliate.

Predica Gabriel este unul din cei doi oameni care se află (alternativ sau separat) în spatele fotografiilor de la întâlnirile cu oficialitățile; dacă nu-l vedeți în imagini, prezența sa poate fi presupusă, având o probabilitate mare. De asemenea, este artizanul graficii diferitelor comunicări și, în multe cazuri, a unei părți semnificative din textele aferente acestora; Buletinul Informativ și Focus-ul sunt cele mai bune exemple.

5 2 voturi
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Prin intermediul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS) dorim să construim cadrul general de recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor reprezentanților angajaților din sănătate. Deoarece putem să evaluăm calitatea activității desfășurate doar pentru persoanele care fac parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitară în această pagină este vorba, deocamdată, despre liderii Solidarității Sanitare.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Vă invităm să accesați și Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății (COPS.ro), alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate.

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România