Președinte al Sindicatului Solidaritatea Sanitară Roman

Membru al Consiliului de Coordonare în cadrul Federației „Solidaritatea Sanitară” din România

Foto

Vizualizări profil

671

Contribuție

Face parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitara din anul 2009 și din Consiliul de coordonare din anul 2016, fiind liderul Sindicatului „Solidaritatea Sanitară” Roman. A dezvoltat sindicatul din care face parte prin atragerea de noi membri. S-a implicat în multe dintre acțiunile si activitățile FSSR. Conform mărturiei personale, dă dovadă de perseverență fermitate, responsabilitate, răbdare, putere de concentrare. De asemenea, afirmă deținerea capacității de analiză, a capacității de înțelegere și interpretare a cadrului legislativ și pe cea de bun negociator.

0 0 voturi
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Prin intermediul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS) dorim să construim cadrul general de recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor reprezentanților angajaților din sănătate. Deoarece putem să evaluăm calitatea activității desfășurate doar pentru persoanele care fac parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitară în această pagină este vorba, deocamdată, despre liderii Solidarității Sanitare.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Vă invităm să accesați și Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății (COPS.ro), alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate.

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România