Foto

Vizualizări profil

1259

Contribuție

Este persoana care a asigurat permanența organizației de-a lungul întregii perioade de existență a organizației, fiind în același timp și memoria organizației (spre exemplu, singura persoană care îi cunoaște pe toți membrii Birourilor Executive ale FSSR, putând să le descrie activitatea).

Rotilă Viorel este autorul proiectelor de strategii ale FSSR, coordonând totodată fiecare acțiune strategică. De asemenea, este inițiatorul acțiunilor inovative ale FSSR.

A reprezentat interesul central al FSSR, asumând tensiunile și conflictele generate de tendințele centrifuge. A fost responsabil de asigurarea reprezentării echilibrate a fiecărei categorii profesionale, asumând ponderarea tendințelor de a privilegia pe una sau alta dintre ele, compensând deficiențele de funcționare ale fiecărui departament. A plătit costurile inerente ale exercitării poziției de autoritate în apărarea intereselor FSSR (vizibile, spre exemplu, în nivelul popularității).

A asigurat totodată, în mod personal, managementul tuturor proiectelor pe fonduri structurale implementate de către FSSR, asumând și responsabilitățile specifice. În această calitate, a dezvoltat și format o bună parte a echipelor de implementare, din rândul cărora au fost selectați o bună parte a experților actuali ai FSSR.

Este fondatorul Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea”, pe care-l coordonează în calitate de Director.

A militat continuu pentru creșterea nivelului de competență la nivelul liderilor FSSR, sprijinind selecția și promovarea bazate pe dovezi ale reușitei. A asigurat sprijinul din umbră al sindicatelor, dezvoltând strategiile de acțiune menite să crească eficiența intervențiilor liderilor de sindicat.

4.6 9 voturi
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Prin intermediul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS) dorim să construim cadrul general de recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor reprezentanților angajaților din sănătate. Deoarece putem să evaluăm calitatea activității desfășurate doar pentru persoanele care fac parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitară în această pagină este vorba, deocamdată, despre liderii Solidarității Sanitare.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Vă invităm să accesați și Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății (COPS.ro), alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate.

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România