Președinte al Sindicatului Solidaritatea Sanitară Sf.Ioan București

Vicepreședinte Departament TESA în cadrul Federației „Solidaritatea Sanitară” din România

Foto

Vizualizări profil

789

Contribuție

S-a alăturat Comunității „Solidaritatea Sanitară” în anul 2011. Începând cu anul 2016 a ocupat funcția de Secretar federal în cadrul Departamentului TESA, iar din anul 2020 pe cea de Vicepreședinte în cadrul aceluiași departament.

Este lidera Sindicatului „Solidaritatea Sanitară” din Spitalul „Sf. Ioan” București. A făcut cu succes față concurenței cu alte sindicate și sarcinilor primite.

De-a lungul întregii activități, a dat dovadă de seriozitate, dedicare și o bună capacitate de identificare a informațiilor relevante

5 1 vot
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Prin intermediul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS) dorim să construim cadrul general de recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor reprezentanților angajaților din sănătate. Deoarece putem să evaluăm calitatea activității desfășurate doar pentru persoanele care fac parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitară în această pagină este vorba, deocamdată, despre liderii Solidarității Sanitare.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Vă invităm să accesați și Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății (COPS.ro), alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate.

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România