Președinte al Sindicatului Solidaritatea Sanitară Tg.Cărbunești

Membru al Consiliului de Coordonare în cadrul Federației „Solidaritatea Sanitară” din România

Foto

Vizualizări profil

731

Contribuție

Alături de FSSR din 2016, anul în care Sindicatul „Solidaritatea Sanitară” Tg. Cărbunești, pe care îl conduce în calitate de președinte, s-a afiliat la FSSR. S-a remarcat prin participarea la mitinguri și conferințele federației, respectiv prin menținerea unui Sindicat „Solidaritatea Sanitară” în județul Gorj în condiții deosebit de vitrege. Conform propriei mărturii s-a remarcat la nivel local prin luarea de poziții împotriva încălcării drepturilor salariaților.

A contribuit la a arăta salariaților unității, faptul ca „Solidaritatea Sanitară”, prin acțiunile ei, ajută salariați să fie respectați și să beneficieze de multiple drepturi. Menținerea unui grup de salariați care să înțeleagă că numai activi într-un sindicat afiliat la Federația „Solidaritatea Sanitară” din România, care în toate acțiunile pe care le întreprinde, pune în primul rând binele salariaților, pot să obțină mai multe drepturi și respect de la unitate și societate.

0 0 voturi
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Prin intermediul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS) dorim să construim cadrul general de recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor reprezentanților angajaților din sănătate. Deoarece putem să evaluăm calitatea activității desfășurate doar pentru persoanele care fac parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitară în această pagină este vorba, deocamdată, despre liderii Solidarității Sanitare.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Vă invităm să accesați și Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății (COPS.ro), alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate.

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România