Consilier federal Compartiment Organizare și Comunicare Publică în cadrul Federației „Solidaritatea Sanitară” din România

Foto

Vizualizări profil

952

Contribuție

Liderii „Solidaritatea Sanitară” sunt oamenii care au așezat interesul colectiv înaintea celui individual, sacrificând o bună parte a vieții de familie!

Doamna State Roxana a fost premiată în cadrul Conferinței aniversare a FSSR - Două decenii de SOLIDARITATE(A) în sănătate din 03 iunie 2022, fiind membră a Comunității „Solidaritatea Sanitară” din anul 2015, când Sindicatul Solidaritatea Sanitara Valcea , din care face parte, s-a afiliat la Federația “Solidaritatea Sanitară” din România.

Doamna State Roxana a fost alături de demersurile Federației „Solidaritatea Sanitară” din România pentru apărarea drepturilor lucrătorilor din sănătate, contribuind la dezvoltarea comunității Solidaritatea Sanitară.

2.5 2 voturi
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Prin intermediul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS) dorim să construim cadrul general de recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor reprezentanților angajaților din sănătate. Deoarece putem să evaluăm calitatea activității desfășurate doar pentru persoanele care fac parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitară în această pagină este vorba, deocamdată, despre liderii Solidarității Sanitare.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Vă invităm să accesați și Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății (COPS.ro), alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate.

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România