Președinte al Sindicatului Solidaritatea Sanitară din Institutul Clinic Fundeni

Vicepreședinte Departament Asistente Medicale în cadrul Federației „Solidaritatea Sanitară” din România

Foto

Vizualizări profil

1402

Contribuție

Este alături de FSSR din anul 2012. În perioada 2016-2020 a deținut funcția de Consilier federal în cadrul Departamentului Asistente Medicale, iar începând cu anul 2020 este Vicepreședinte, activând în cadrul aceluiași departament.

Firea calmă a ajutat-o să tempereze unele tendințe de exagerare în cadrul întâlnirilor. A dus cu demnitate povara unei organizații sindicale mari, aflată într-un important spital din capitală – Institutul Clinic Fundeni, în condițiile vitrege create de indiferența conducerii unității față de proprii salariați.


S-a străduit să găsească cele mai bune soluții pentru membrii de sindicat, apelând cu încredere la sprijinul FSSR.

4.5 2 voturi
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Prin intermediul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS) dorim să construim cadrul general de recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor reprezentanților angajaților din sănătate. Deoarece putem să evaluăm calitatea activității desfășurate doar pentru persoanele care fac parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitară în această pagină este vorba, deocamdată, despre liderii Solidarității Sanitare.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Vă invităm să accesați și Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății (COPS.ro), alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate.

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România