Președinte al Sindicatului Solidaritatea Sanitară Covasna

Membru Consiliu Coordonare în cadrul Federației „Solidaritatea Sanitară” din România

Foto

Vizualizări profil

769

Contribuție

Alături de FSSR din anul 2011. A deținut funcția de Secretar/Consilier federal în perioada 2012-2020. Este în continuare alături de FSSR în calitate de membru al Consiliul de coordonare și președinte al unui important sindicat afiliat: Sindicatului „Solidaritatea Sanitară” Covasna. Deși nu împărtășește întru totul procedurile de lucru și rigoarea FSSR, a dovedit implicarea în acțiunile organizației, cu un accent deosebit pe cele desfășurate la nivel local. Participă activ la dezbaterile interne ale organizației, susținând in special interesele categoriei profesionale din care face parte. Face eforturi semnificative pentru a se integra în stilul de lucru și în comportamentele specifice mentalității „Solidaritatea Sanitară”, cu un nivel al reușitei în continuă creștere.

0 0 voturi
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Prin intermediul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS) dorim să construim cadrul general de recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor reprezentanților angajaților din sănătate. Deoarece putem să evaluăm calitatea activității desfășurate doar pentru persoanele care fac parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitară în această pagină este vorba, deocamdată, despre liderii Solidarității Sanitare.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Vă invităm să accesați și Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății (COPS.ro), alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate.

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România