Președinte al Sindicatului Județean Solidaritatea Sanitară Giurgiu

Consilier federal Comisia pentru tineret, sport și turism în cadrul Federației „Solidaritatea Sanitară” din România

Foto

Vizualizări profil

1738

Contribuție

Alături de FSSR din 2016. Este liderul Sindicatului Județean „Solidaritatea Sanitară” Giurgiu, pe care l-a fondat și l-a dezvoltat la un nivel demn de apreciere.

Promptitudinea la solicitările Federației, în special la acțiunile de proteste organizate la nivel central, dovedește responsabilitate și bune calități de reprezentare, fiind o portavoce a membrilor de sindicat la protestele din stradă. Conform descrierii personale, este caracterizat de onestitate, conștiinciozitate, corectitudine, entuziasm, determinare, disponibilitate, capacitate de informare și coordonare.

3.7 9 voturi
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Prin intermediul Paginii de Onoare a Apărătorilor Profesioniștilor din Sănătate (POAPS) dorim să construim cadrul general de recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor reprezentanților angajaților din sănătate. Deoarece putem să evaluăm calitatea activității desfășurate doar pentru persoanele care fac parte din Comunitatea Solidaritatea Sanitară în această pagină este vorba, deocamdată, despre liderii Solidarității Sanitare.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Vă invităm să accesați și Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății (COPS.ro), alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate.

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România